Stoelmassage Antwerpen

Ons professioneel team geeft stoelmassage op het werk in Antwerpen (en gans België). Dit kan op uw bedrijf zelf of op een locatie naar keuze doorgaan (beurzen, teambuildingsactiviteiten, incentives, personeelsfeest, seminaries, managementbijeenkomsten,  …).

Wij brengen al het materiaal (ergonomische stoel, aromaspray, beschermdoekjes voor de hoofdsteun, …) mee.  U hoeft enkel voor een gepaste ruimte (ongeveer 6 vierkante meter per massagestoel) te zorgen.
Al onze masseurs hebben goede kennis van anatomie en zijn gediplomeerd (geen stagiairs of studenten).  Naast een massagediploma hebben ze ook nog andere opleidingen genoten (kinesitherapie, ergonomie, lichamelijk opvoeding, shiatsu opleiding,..).  We bestaan reeds 10 jaar en hebben hierdoor al veel ervaring opgedaan.

PRACTISCH

De stoelmassage duurt een 20-tal minuten, wordt gegeven op de kledij zonder gebruik van olie. Dit maakt dat stoelmassage laagdrempelig is. Na deze massage is men ontspannen en gaat men vol energie terug aan het werk. Alvorens de stoelmassage begint, worden een aantal vragen gesteld zodat de masseur rekening kan houden met de klachten van de deelnemers. Ze kunnen uw medewerkers te woord staan in Nederlands, Frans en Engels.
Voor grote groepen kunnen we met meerdere masseurs tegelijkertijd aanwezig zijn.
We maken een tijdsschema op zodat iedereen perfect weet wanneer men aan de beurt is. De stoelmassage kan georganiseerd worden op het tijdstip dat u verkiest : tijdens of na de werkuren, tijdens de middagpauze, ’s avonds of zelfs in het weekend.

STRESSVERLAGEND EFFECT

Werkdruk en deadlines brengen stress met zich mee, wat veel vergt van lichaam en geest. Zich niet voldoende ontspannen, leidt tot stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rugklachten, stramme spieren, pijn in nek en schouders, … Met stoelmassage worden al deze klachten aangepakt. Sinds 2014 zijn bedrijven verplicht om psychosociale risico’s aan te pakken, door Wellness for Business in te schakelen beantwoord je aan deze wetgeving.

Contacteer ons voor een offerte op maat en start met een gezond personeelsbeleid !