Massages op het werk

Ons professioneel team geeft verschillende soorten massages op uw bedrijf, event, personeelsfeest of op een door u gekozen locatie.

 • RSM België

  Gosselies, Aalst, Zaventem, Antwerpen

  De organisatie en communicatie met Wellness for Business verliep zeer vlot. De masseurs die op onze verschillende locaties aanwezig waren, waren allen mensen die van wanten weten, of beter gezegd van stoelmassages weten 😉. De non-believers die niet wouden deelnemen, zijn snel veranderd in believers en zijn zelf soms twee keer gegaan. En dit omdat het goed was, deugd deed en vooral professioneel aangepakt werd. Bedankt voor de ontspanning en de fijne ervaring.

 • Arcelor Mittal

  Gent

  De stoelmassage werd georganiseerd als activiteit tijdens jaarlijkse gezondheidsweek. Voor een administratieve afdeling is stress een werkpunt en de stoelmassage zorgt ervoor dat we ons even bewust worden van punten die vastzitten / pijnlijk zijn. De collega’s kwamen met een smile buiten en de reacties waren allen positief. Activiteit is voor herhaling vatbaar.

 • Kom op tegen Kanker

  Brussel

  Iedereen was laaiend enthousiast over de  stoelmassages! Jullie hebben een perfecte service geleverd: goed op tijd, goede afspraken op voorhand, zeer professioneel team, … niets dan lovende woorden. Het was een mooi geschenk voor onze medewerkers. Tot een volgende keer!

 • Bodart & Co

  Wilrijk

  De stoelmassage was een zeer aangename massage. Meestal ervaar ik massages als pijnlijk of storend maar nu kwam ik helemaal tot rust. Was bijna vergeten dat ik nog op het werk zat. Supertevreden met deze stoelmassage. Het was een nieuwe ervaring die mijn verwachtingen heeft overtroffen.  Ik heb er enorm van kunnen genieten. Voor herhaling vatbaar! Ontspannend muziekje, lekker geurtje, professionele ontvangst en massage, het had gerust wat langer mogen duren…

Wil je meer weten?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Krijg een antwoord
binnen de 24 uur.

Contact opnemen
mannen in pak zittend in yogahouding