Over ons

Els en Koen begonnen in 2007 met Wellness for Business vanuit een grote interesse voor mentale & fysieke gezondheid en maakten van hun passie hun beroep.

 

Visie & Missie

Ons professioneel team geeft antistress en werk gerelateerde workshops, webinars en bedrijfsmassages voor uw medewerkers en klanten op uw bedrijf of op een locatie naar keuze (beurzen, teambuildingactiviteit, evenement, incentives, personeelsfeest, …).

Afwezige werknemers kosten veel tijd en geld. Het is daarom van belang om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Werkdruk en deadlines brengen stress met zich mee, wat veel vergt van lichaam en geest. Zich niet voldoende ontspannen, leidt tot mentale en fysieke klachten zoals hoofdpijn, rugklachten, stramme spieren, pijn in nek en schouders, zich niet goed in zijn vel voelen, …

Een gezond personeelsbeleid is daarom van kapitaal belang ! Stoelmassages, boeiende workshops en webinars rond welzijn en gezondheid zijn een effectieve ondersteuning in het verminderen van al deze klachten.

Uw voordeel : verhoogde rendabiliteit en productiviteit, meer werkplezier, daling ziekteverzuim, vermindering van stress gerelateerde klachten,…

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van elke onderneming.  Investeren in hun welzijn is daarom geen overbodige luxe maar een absolute must !

Onze klanten zijn verspreid over gans België

Wil je meer weten?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Krijg een antwoord
binnen de 24 uur.

Contact opnemen
mannen in pak zittend in yogahouding