Referenties

Bekijk hier wat verschillende bedrijven van onze diensten rond “Wellbeing@Work” vinden.

 • Sheraton Brussels Airport Hotel

  Zaventem

  Onze werknemers hebben vorige week kunnen deelnemen aan de workshop “Stresspunten op eigen handen“.

  Alle deelnemers waren heel enthousiast over de deskundigheid van de coaches.

  De communicatie tussen ons (Sheraton Brussels Airport Hotel) en Wellness for Business is zeer vlot verlopen.

 • Bank J. Van Breda

  Antwerpen

  De infosessie over slapen werd positief onthaald. Iedereen vond het interessant en/of nuttig. Voor velen was het eerder een geruststelling dat hun slaapgedrag niet problematisch is. De spreekster sprak met kennis van zaken, behandelde de meest relevante topics en liet toe om vragen te stellen en kon hier ook gepast op antwoorden.

  “zeer goed spreekster met kennis van zaken. Vond het interessant en … opmerkelijk, ik heb 6,5u geslapen yes!” “Zelf vond ik het ook interessant. De dame bracht het op een heel toegankelijk manier. Geen moeilijke medische termen maar met concrete situaties die herkenbaar zijn voor iedereen. Ook een aantal tips om mogelijke problemen te voorkomen of er alert voor te zijn en dat vond ik toch ook wel nuttig. Ik kan het aanraden om een volgende sessie te volgen.”

 • Commscope Connectivity Belgium

  Leuven

  Tijdens de workshop It’s Tea Time hebben we veel info gekregen op relatief korte tijd – heel praktische en nuttige tips om direct aan de slag de gaan.   Zeer vlotte en gemoedelijke communicatie met consulent.  Een aanrader !

  Heel leuke workshop, leuke formule met combinatie theorie en proeven en sharen van naslagwerken. Heb alvast 2 boeken in bestelling bij boekhandel.

  Heel fijne workshop met een heleboel weetjes en tips, zowel rond de achtergrond van thee als rond het praktische gebruik in het dagelijks leven.  Gezellige, ontspannen sfeer met een leuke kleine groep.

 • Mutas

  Asse

  De online sessie “Stresspunten masseren op eigen handen” was SUPER, ik vond het echt leerrijk en aangenaam. Ik dacht dat enkel op de voetzolen deze punten lagen maar nu dus ook klaar en duidelijk uitleg gekregen dat de handen zo intensief contact hebben met het lichaam. Het was ook echt van toepassing voor onze job, stress wegmasseren. Dit kunnen we ook tussendoor even doen als we wachten tot iemand opneemt of op wacht staan aan de telefoon. Heel erg bedankt voor deze aangename 45 minuten.

 • Eni SpA

  Brussel

  De “Non Verbale Communicatie” workshop is excellent gepresenteerd en een heel goede medewerking bewerkstelligd bij de deelnemers. Dank je !
  Thank you for your friendly, open and positive body language
  Thank you for the presentation. I really enjoyed the workshop. Very interesting.
  This is very interesting (tricks learned)
  Very positive way to teach

 • Voka

  West Vlaanderen

  De workshop Time to Relax was zeer inspirerend en ontspannend. We leerden ademhalingsoefeningen kennen en manieren om ons lichaam volledig terug in balans te krijgen. Positief aan de workshop is dat je niet enkel tijdens de workshop zelf tot rust komt maar ook getriggerd wordt en tips krijgt om de technieken thuis of op het werk toe te passen en wat meer aan je lichaam & gezondheid te denken. De afsluitende stoelmassage maakte het plaatje compleet. Helemaal ontspannen en vol energie konden we terug aan het werk. Kortom, top sessies!

 • Keppel Seghers Belgium

  Willebroek

  De Taichi was een goede sessie om de dag mee te beginnen.  Rustige muziek, ontspannen sfeer.  Kalme en ervaren lesgever. Na de workshop was mijn lichaam veel minder gespannen en voelde ik minder stress.

 • Arcelor Mittal

  Gent

  De stoelmassage werd georganiseerd als activiteit tijdens jaarlijkse gezondheidsweek. Voor een administratieve afdeling is stress een werkpunt en de stoelmassage zorgt ervoor dat we ons even bewust worden van punten die vastzitten / pijnlijk zijn. De collega’s kwamen met een smile buiten en de reacties waren allen positief. Activiteit is voor herhaling vatbaar.

 • Samsung Electronics Benelux

  Machelen

  Het webinar over Ergonomie Thuiswerkplek was aangepast aan de huidige werksituatie waarin telewerken de nieuwe norm is geworden en voldeed zo aan onze verwachtingen.
  De coach was beschikbaar voor vragen en antwoorden tijdens de Webinar.
  Eveneens de feedback van de werknemers was positief en enkelen hebben hier ook reeds de nodige actie naar genomen

 • RSM België

  Gosselies, Aalst, Zaventem, Antwerpen

  De organisatie en communicatie met Wellness for Business verliep zeer vlot. De masseurs die op onze verschillende locaties aanwezig waren, waren allen mensen die van wanten weten, of beter gezegd van stoelmassages weten 😉. De non-believers die niet wouden deelnemen, zijn snel veranderd in believers en zijn zelf soms twee keer gegaan. En dit omdat het goed was, deugd deed en vooral professioneel aangepakt werd. Bedankt voor de ontspanning en de fijne ervaring.

 • Museum M

  Leuven

  Heel erg bedankt voor de aangename en inspirerende online sessie over Veerkracht.  Ik was blij verrast door het geheel. De coach haar stem was heel aangenaam om te luisteren. Haar uiteenzetting was goed opgebouwd en de presentatie was to the point. Het gebruik van de breakroom om in kleine groepjes te kunnen brainstormen en discussiëren over het onderwerp vond ik heel fijn en bevorderde de interactie

  Was goed om te volgen. Ik moet ook zeggen dat de opbouw goed in elkaar zat: herkenning signalen, tips en uiteindelijk afsluiten met een positieve noot door de drijfveren boven te halen. De samenwerking in kleine groepjes en daardoor de versterking van het collegiaal gevoel werkte goed.

  Dankjewel aan Museum M om dit te organiseren, alsook aan de consulent die de sessie voor ons gevoerd heeft. Zeker in deze tijden een initiatief dat aangemoedigd kan worden en nuttig is voor alle medewerkers!

 • Kom op tegen Kanker

  Brussel

  Iedereen was laaiend enthousiast over de  stoelmassages! Jullie hebben een perfecte service geleverd: goed op tijd, goede afspraken op voorhand, zeer professioneel team, … niets dan lovende woorden. Het was een mooi geschenk voor onze medewerkers. Tot een volgende keer!

Wil je meer weten?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Krijg een antwoord
binnen de 24 uur.

Contact opnemen
mannen in pak zittend in yogahouding