Stresspunten op je handen ontdekken en masseren

Door het masseren van bepaalde drukpunten op je handen, kan je pijn en klachten verminderen en wordt je lichaam terug in balans gebracht.

 

Stresspunten op eigen handen ontdekken en masseren

Stress en spanning zoeken je meest gevoelige plaatsen in je lichaam zoals bijvoorbeeld je nek, schouders, rug, maag, darmen,…  Door het masseren van bepaalde drukpunten op je handen, kan je deze klachten en pijnen verminderen en wordt je lichaam terug in balans gebracht.

Tijdens deze (online) workshop leer je de technieken om je eigen handen een deugddoende massage te geven.

Er wordt uitgelegd en getoond waar de te bewerken zones liggen om de eerste symptomen aan te pakken en weg te masseren. Eigen handen masseren werkt rustgevend en helpt bij stressverlichting!

Benieuwd waar jouw stresspunten liggen?

Meer info?

We nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Mutas

    Asse

    De online sessie “Stresspunten masseren op eigen handen” was SUPER, ik vond het echt leerrijk en aangenaam. Ik dacht dat enkel op de voetzolen deze punten lagen maar nu dus ook klaar en duidelijk uitleg gekregen dat de handen zo intensief contact hebben met het lichaam. Het was ook echt van toepassing voor onze job, stress wegmasseren. Dit kunnen we ook tussendoor even doen als we wachten tot iemand opneemt of op wacht staan aan de telefoon. Heel erg bedankt voor deze aangename 45 minuten.

  • Veolia ES

    Antwerpen

    Ik vond de sessie Stresspunten wegmasseren op je handen een zeer interessante les. Online is altijd anders dan in het echt, maar alles was zeer goed te zien en de linken tussen handen en lichaam werden duidelijk verwoord en aangeduid. Benieuwd naar meer.

Misschien vind je dit ook interessant

Slaap Wel !

Ergonomie in je Voertuig

zittend in bestelwagen