Slaap Wel !

Iedereen slaapt wel eens slecht! Maar wat is slapen precies, hoe ziet een standaard slaapcyclus er uit?

 

Slaap Wel !

Slaap is één van de 3 pilaren van een goede gezondheid, naast voeding en bewegen. Slaap is bij uitstek de toegangspoort naar ons prestatievermogen overdag. Iedereen slaapt wel eens slecht! Maar wat is slapen precies, hoe ziet een standaard slaapcyclus er uit?

Tijdens deze lezing krijgen de mensen inzicht in hun eigen slaap-waak mechanisme en gaan ze naar huis met een éénvoudig stappenplan om zelf aan de slag te gaan met hun slaapvaardigheid.

Meer info?

We nemen binnen 24 uur contact met je op.

 • Bank J. Van Breda

  Antwerpen

  De infosessie over slapen werd positief onthaald. Iedereen vond het interessant en/of nuttig. Voor velen was het eerder een geruststelling dat hun slaapgedrag niet problematisch is. De spreekster sprak met kennis van zaken, behandelde de meest relevante topics en liet toe om vragen te stellen en kon hier ook gepast op antwoorden.

  “zeer goed spreekster met kennis van zaken. Vond het interessant en … opmerkelijk, ik heb 6,5u geslapen yes!” “Zelf vond ik het ook interessant. De dame bracht het op een heel toegankelijk manier. Geen moeilijke medische termen maar met concrete situaties die herkenbaar zijn voor iedereen. Ook een aantal tips om mogelijke problemen te voorkomen of er alert voor te zijn en dat vond ik toch ook wel nuttig. Ik kan het aanraden om een volgende sessie te volgen.”

 • Möbius

  Sint-Martens-Latem

  Het webinar over Belang van goede slaap werd heel duidelijk en verstaanbaar gebracht, voldoende wetenschappelijke links om het systeem te begrijpen en toch zonder overload aan informatie. Voldoende praktische tips.

  Erg boeiend gebracht met concrete voorbeelden om het in ons dagdagelijks leven te kunnen toepassen. Is eigenlijk iets dat iedereen zou moeten volgen, iedereen kan hier iets van oppikken.

  Heel energiek, en tegelijk toch rustig en duidelijk de informatie overgebracht.

Misschien vind je dit ook interessant

Mindful Walk

Ergonomie op Kantoor

vrouw heeft pijn aan schouder tijdens bureauwerk