Stoel Yoga/Work-out

Ergonomische, spierversterkende oefeningen en stretching met behulp van je (bureau)stoel

Stoel Yoga/Work-out

Stoel Yoga legt de nadruk op het ontwikkelen van een correcte en bewuste houding aan uw bureau dmv eenvoudige en resultaatgerichte oefeningen met behulp van je (bureau)stoel.

Bij deze Stoel Work-out  staat het ontwikkelen van een sterke houding centraal d.m.v. stretchingoefeningen van nek, schouders, rug en armen en spierversterkende beenoefeningen! Ideaal geschikt voor mensen die veel moeten zitten omwille van hun werk. De technieken zijn toepasselijk aan uw bureau, achter het stuur, in een wachtzaal of thuis in je zetel.

Meer info?

We nemen binnen 24 uur contact met je op.

 • Robert Half

  Antwerpen

  Bij Robert Half dragen we  “work happy & work healthy” heel hoog in het vaandel. In het kader van health & wellbeing kregen we gisteren een online stoelyoga sessie van Wellness for Business. Bedankt Els voor deze super interessante sessie!

 • Claeys & Engels

  Oudergem

  Het was een zeer deugddoende online sessie Stoelyoga . Ik voelde me meteen al “losser” na de sessie. Heeft me echt doen inzien dat je op relatief korte tijd echt wel iets kan doen aan stijve/pijnlijke schouders. Ik zal zeker enkele oefeningen op regelmatige basis blijven herhalen.

  Bedankt voor de deugddoende sessie! Jullie hebben mij doen inzien dat het niet veel moeite kost om even wat oefeningen te doen en je naderhand een stuk beter te voelen!

 • LBC Volwassenonderwijs

  Antwerpen

  De reacties over de  StoelYoga / Workout  workshop waren positief.

  Veel is bruikbaar in de dagdagelijkse praktijk. Het was ontspannend en rustgevend !

Misschien vind je dit ook interessant

Veerkracht

resilience

It’s Tea Time

Ergonomie op Kantoor

vrouw heeft pijn aan schouder tijdens bureauwerk