Veerkrachtig in het leven staan

Ontdek hoe je je mentale weerbaarheid kan versterken

olifant op rug van man
woorden over veerkracht

Veerkrachtig in het leven staan

Veerkrachtig zijn” heeft een effect op alle domeinen van ons leven. Op werkvlak zorgt het ervoor dat we creatiever en meer gedreven onze job kunnen uitoefenen. Uitdagingen worden met vertrouwen aangegaan en ons eigen potentieel wordt beter benut.

We zoomen in op het concept “stress” en hoe dit onder verkeerde omstandigheden veerkracht laat afnemen, maar met de juiste benadering net veerkracht in de hand kan werken.

Je krijgt tips & trics om met meer veerkracht in het leven te staan.

Meer info?

We nemen binnen 24 uur contact met je op.

resilience
  • Museum M

    Leuven

    Heel erg bedankt voor de aangename en inspirerende online sessie over Veerkracht.  Ik was blij verrast door het geheel. De coach haar stem was heel aangenaam om te luisteren. Haar uiteenzetting was goed opgebouwd en de presentatie was to the point. Het gebruik van de breakroom om in kleine groepjes te kunnen brainstormen en discussiëren over het onderwerp vond ik heel fijn en bevorderde de interactie

    Was goed om te volgen. Ik moet ook zeggen dat de opbouw goed in elkaar zat: herkenning signalen, tips en uiteindelijk afsluiten met een positieve noot door de drijfveren boven te halen. De samenwerking in kleine groepjes en daardoor de versterking van het collegiaal gevoel werkte goed.

    Dankjewel aan Museum M om dit te organiseren, alsook aan de consulent die de sessie voor ons gevoerd heeft. Zeker in deze tijden een initiatief dat aangemoedigd kan worden en nuttig is voor alle medewerkers!

Misschien vind je dit ook interessant

Time to Relax

relaxatieoefening zittend op mat